VŠE, Strana 6
Umění fermentace I.
Kód: 20312
470 Kč
Sandor Katz Postupy a vybavení, nakládaná zelenina a kimčchi, kysané nápoje, domácí jogurty, kefíry a sýry, medoviny, vína a cidery
Skladem
Umění fermentace II.
Kód: 20311
470 Kč
Sandor Katz Pivo a další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu a tempeh, maso, ryby a vejce, proměna společnosti
Skladem
Hnojení půdy a kompostování v zahradě
Kód: 20306
180 Kč
Miroslav Kalina Požadavky rostlin na kvalitu půdy; Zásady správného kompostování; Péče o půdu; Zelené hnojení
Skladem
Domácnosti našich babiček II
Kód: 20404
420 Kč
Alena A. Gajdušková Druhý díl série se z velké části zaměřuje na maso, ale najdete zde i zpracování ovoce, výrobu olejů, nápojů. Oba díly této série všem doporučujeme, velmi...
Skladem