Kód: 20312

Umění fermentace I.

470 Kč
Skladem

Sandor Katz

Postupy a vybavení, nakládaná zelenina a kimčchi, kysané nápoje, domácí jogurty, kefíry a sýry, medoviny, vína a cidery

Kategorie: Knihy

Nejobsáhlejší knihu o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem.

Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět, něco si doma nakvasit, vybavit si kuchyň, osvojit si opravdu jednoduché postupy, až detektivně si počíst o světě přátelských mikrobů prospívajících našemu lidskému zdraví, kulinářsky pocestovat po celém světě a stát se expertem v přípravě kvašených potravin od kváskového chleba přes zeleninu po rozličné alkoholy, tahle kniha vás nesmí minout!

  • Nakladatel: Alferia
  • Rok vydání: 2021
  • Jazyk: Čeština
  • Vazba: Knihy - vázané
  • Počet stran: 360

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: