Tip
Kód: 10111

Klíč č. 11 - UCHOVÁVÁNÍ ÚRODY

150 Kč
Skladem

Tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu i déle

Kategorie: Publikace PKCS

11 - Uchovávání úrody

Kolektiv autorů

Klíč k soběstačnosti 11 

UCHOVÁVÁNÍ ÚRODY

Příručka vás seznámí s tím, jak nejlépe uchovat úrodu ze zahrady i jídlo nasbírané ve volné přírodě s využitím obnovitelných zdrojů energie, a to různými metodami včetně polozapomenutých postupů našich babiček a prababiček. Zkušené autorky a jeden autor vás provedou správným skladováním, osvědčenými metodami jako zavařování a sušení, ale největší pozornost věnujeme různým typům kvašení. Nechybí texty vysvětlující, jak to všechno souvisí s permakulturou (Katka Horáčková), jak porozumět procesům probíhajícím v jídle po mikrobiologické stránce (Eva Hauserová), a konečně v brožurce najdete řadu vynikajících, prověřených a chutných receptů (kolektiv kolem Permakultury CS).

 

Počet stran: 82

Jazyk: český

Rozměr: 210 x 148 mm

Vazba knihy: měkká/brožovaná

ISBN: 978-80-906852-3-9